Леонтиќ

Студиото Леонтиќ важи за водечки бренд во фризерската дејност, и со тоа успеа да воспостави стандари за стил, креативност и модни трендови

Сопственото искуство и познавањето на светските норми за квалитет и професионалност, како и следењето на потребите на корисниците на услугите кои се од Македонија и од странство, придонесоа за константно проширување на видовите на услуги со цел да се задоволат сите барања на нашите корисници.

Филозофија на работa

Секоја фризура и боја преставуваат експресивна и видлива персонификација на филозофијата на Леонтиќ

Леонтиќ студиото се наоѓа на самиот врв во фризерската индустрија како резултат на квалитетните услуги кои имаат индивидуален пристап во создавањето на соодветен имиџ и стил.

Секој клиент да биде услужен со страст, посветеност и уметност!

Едукација

ПЦСО Академија Леонтиќ

Приватен центар за стручна обука

Нашата цел е да го споделиме нашето знање и искуство стекнато низ пракса и работа и воедно развојот на занаетчиството и оживувањето на изумрените техники на работа од областа на личните услуги.
Нашите курсеви се подготвени да бидат прифатени и лесно применливи, а воедно дизајнирани и развиени според потребите на современиот начин на размислување и примена на работа.

ПСУ Академија Леонтиќ

Приватно средно училиште

Ова е местото каде идните фризери, шминкери, козметичари и масери ќе ги постигнат своите професионални цели. Сега, квалитетното образование е Ваша реалност. Нашата визија за создавање високо квалитетни професионалци, својата реализација ја добива во Приватното средно училиште “Академија Леонтиќ”.